Drie live concepten

Nacht van de Songwriting

MUZIKALE LEZING

Tijdens de Nacht van de Songwriting staat het maakproces van een lied centraal. Wat is nou eigenlijk een goed lied? Hoe krijg je inspiratie? We verwijzen naar bekende artiesten en songs. Daarnaast spelen we onze eigen nummers. Er is veel interactie met het publiek.

max 2 x 50 minuten

Volle Maan Voorstelling

SFEER CENTRAAL

Tijdens onze nummers projecteren we beeldverhalen op een witte cirkel. Vandaar de titel. De voorstelling draait om zintuigprikkkeling. Tussen de liedjes door vertellen we korte verhalen. Mooi voor luisterpubliek, maar ook voor festivals.

max 2 x 45 minuten

Daglicht Concert

GEWOON GOEIE MUZIEK

Weinig poespas, weinig verhalen maar heel veel muziek.

max 2 x 30 minuten

Informeer voor boekingen bij Nick, 06 106 63 112 of mail met Jenne, jennemieke(at)brothermoon.nl.

Chris

BAS / ZANG

“Geloof ik het verhaal van een artiest, dan is het goed. Ik wil de muziek voelen.”

Jenne

TOETSEN / ZANG

“Muziek moet gewoon kloppen. De échte goeie liedjes zijn als een sterk fietswiel: alle spaken wijzen recht naar het midden.”

Michiel

DRUMS / ZANG

“Goeie muziek is muziek waar ik helemaal in kan op gaan. Dan vergeet ik alles en luister ik een nummer ontelbare keren. En ik ga er anderen mee lastig vallen.”

Nick

GITAAR

“Muziek is voor mij tijdloos en ongelooflijk veelzijdig. Een goed nummer raakt mij direct. Als een muzikant dat kan bereiken, dan heeft hij iets geweldigs gecreëerd.”

Ons verhaal

Voordat we met Brother Moon begonnen, zochten we alle vier naar een  manier om betekenisvol muziek te kunnen maken. We hadden los van elkaar in bands gezeten, maar die bands waren allemaal stukgelopen op mismatches in smaak of muzikale ambities. Het was voor ons alle vier lastig om een plek te vinden waar we onze talenten kwijt konden en recht deden aan onze eigen visie op muziek. Tot we elkaar vonden.

Het begon allemaal op een winterse avond toen Chris, Michiel en Jenne voor de eerste keer samen zaten om een mogelijke band te beginnen. Chris en Michiel kenden elkaar nog niet, maar de muzikale klik was direct overduidelijk. We hadden alle drie dezelfde ambitie: échte muziek maken, met onze eigen ideeën, eigen gevoelens en eigen verhalen. Iets waar we onszelf in kwijt zouden kunnen.

Vanuit deze gedeelde liefde ontstond de band Brother Moon. Nadat Michiel, Chris en Jenne een jaar hadden samengewerkt, was er behoefte aan een gitarist die extra creatieve en tekstuele ideeën kon inbrengen. We vonden deze in de persoon van Nick, die direct in de band werd opgenomen als verloren zoon.

We komen wekelijks bij elkaar om samen onze eigen muziek te creëren. Met echte verhalen en echte discussies. En we genieten tot en met. Brother Moon is voor ons de vervulling van al onze muzikale wensen.

Het is enorm fijn om met gelijkgestemden songs te creëren en te merken dat we – voorbij onze smaakverschillen – muzikale zielsverwanten zijn. Dat hoor je terug in onze muziek.

Volg Brother Moon via Spotify, ITunes, Facebook, Instagram of YouTube